Over ons

Wat is Solid Outdoor? En wat kunnen wij voor u betekenen?

Thuis willen we heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. De seizoenen worden steeds langer, waardoor we steeds meer aandacht besteden aan de ruimte rondom ons huis. Solid Outdoor ontwerpt en maakt prachtige, luxe, robuuste en duurzame tuinmeubelen die uw buitenruimte verfraaien. Speciaal voor u met de hand gemaakt in de állerbeste kwaliteit, FSC-gecertificeerd, tropisch hardhout. Comfortabele banken, stevige tafels, superstrakke boom- en plantenbakken en robuuste terrasafscheidingen voor meer privacy…, wij maken het voor u.

Solid Outdoor

Solid Outdoor is gevestigd in Tollebeek, centraal gelegen in Flevoland. Met veel passie en plezier maken wij tuinmeubelen voor uw buitenruimte. En dan niet alleen uw tuin thuis, maar ook de tuin die als visitekaartje bij uw bedrijf is aangelegd. Of het dakterras van uw kantoor. U vindt onze plantenbakken en terrasafscheidingen ook op terrassen van restaurants en snackbars. Waar ze als fraaie blikvanger fungeren en voor meer privacy van de gasten zorgen.

De solide constructies van onze producten en het duurzame FSC-gecertificeerde hardhout welke wij gebruiken zorgen voor een levensduur van ten minste 25 jaar. Wij maken de producten van geschaafd hardhout. Dit hout is oersterk en gaat jarenlang mee, zelfs in onbehandelde uitvoering. Gedurende de levensduur zal het hout steeds iets grijzer worden. Dit is een natuurlijk proces. Wilt u de originele kleur behouden, dan kunt u het hout jaarlijks reinigen en met olie behandelen.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinmeubelen waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze producten in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder en u krijgt altijd snel een reactie terug!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!