Tuintafels

De fraaie, duurzame en handgemaakte tuintafels van Solid Outdoor

De robuuste, handgemaakte en duurzame tuintafels van Solid Outdoor zorgen voor veel sfeer in uw tuin. Onze tafels zorgen ervoor dat u uw tuin terecht een ‘buitenwoonkamer’ wordt. Aan de tafel werken, spelletjes met de kinderen doen, knutselen, heerlijk eten of de krant lezen…, net als binnen. Maar dan in de heerlijke buitenlucht. Onze tuintafels worden uitsluitend gemaakt van duurzame, geschaafde hardhoutsoorten welke altijd FSC-gecertificeerd zijn. Deze houtsoorten hebben van nature warme kleuren die voor een mooie ambiance in uw tuin zorgen. Voorbeelden van houtsoorten waar wij mee werken zijn Cumaru, Angelim vermehlo, Massaranduba en Louro preto. Meer informatie over ons hout vindt u op de pagina ‘houtsoorten‘.

Lang genieten van uw Solid Outdoor tuintafel

De hardhoutsoorten die wij gebruiken gaan minimaal 25 jaar mee. Van nature vergrijst het hout. Wanneer u het hout jaarlijks reinigt en behandelt met houtolie blijft de oorspronkelijke kleur behouden en verlengt u de levensduur. Onze tuintafels hebben een stevige staalconstructie als basis. Dit staal is verzinkt, zodat het roestbestendig is en jarenlang buiten kan staan. De strakke lijnen van de stalen constructie, in combinatie met de geschaafd hardhouten planken, benadrukken de uitstraling van uw buitenruimte. In een tuin met strakke lijnen staat bijvoorbeeld onze tuintafel ‘Roma‘ prachtig. Doordat u de keuze heeft uit verschillende houtsoorten kunt u de tuintafel laten aansluiten op de kleuren die al in uw buitenruimte aanwezig zijn.

Custom built tuintafel

Custom built tuintafel

Custom built tuintafel

Custom built tuintafel

Custom built tuintafel

Custom built tuintafel

Ook voor zakelijk gebruik

De stevige constructie van onze tuintafels maakt de tafels heel geschikt voor zakelijk gebruik. Onze tuintafels worden bijvoorbeeld gebruikt op de terrassen van cafetaria en restaurants. Ook zetten bedrijven de tafels in hun buitenruimte, zodat de medewerkers er aan kunnen pauzeren. Dankzij het degelijke hout kunnen de tafels het hele jaar buiten blijven staan en gaan ze toch jarenlang mee. De tuintafels van Solid Outdoor krijgen nog meer uitstraling door ze te combineren met onze andere producten. Tuinbank ‘Roma’ pas perfect bij tuintafel ‘Roma‘ en heeft dezelfde robuuste kwaliteit. Met plantenbakken en boombakken creëert u extra sfeer. En wilt u een ruimte afschermen of juist zorgen voor meer intimiteit? Dan zijn de Solid Outdoor afscheidingsbakken met hoge planten een handige én fraaie oplossing.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze tuinbakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!