Tuinbank ‘Roma’

De sfeervolle, handgemaakte tuinbank 'Roma' van Solid Outdoor

Tuinbank ‘Roma’ van Solid Outdoor kan prima ‘stand-alone’ gebruikt worden, maar combineert natuurlijk prachtig met tuintafel ‘Roma‘. Beide meubelen hebben een strak frame van verzinkt staal welke bovendien gepoedercoat kan worden in diverse RAL-kleuren, zoals zwart, wit, antraciet of grijs. Uiteraard kunt u het frame ook ongemoeid laten voor een wat meer industriële look. Wij kunnen tuinbank ‘Roma’ op twee manieren voor u maken…, met of zonder rugleuning. Wanneer u Roma wilt gebruiken als picknickbank, dan is geen rugleuning nodig, maar wilt u de bank inzetten als rustplaats in uw tuin of op uw terras dan is een rugleuning erg fijn. Ook op terrassen rondom horecagelegenheden wordt een bank met leuning zeer gewaardeerd door de gasten.

Formaten en bijzonderheden tuintafel 'Roma'

Tuinbank ‘Roma’ is in onderstaande standaardmaten verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Naast de breedte van 120 cm kunnen wij de tuinbank ook in een breedte van 200 cm voor u maken. Heeft u een voorkeur voor een ander formaat? Laat ons dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

  • 120 x 40 x 48
  • 140 x 40 x 48
  • 160 x 40 x 48
  • 180 x 40 x 48
  • 200 x 40 x 48

Houtsoorten

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de tuinbank ‘Roma’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinbanken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze tuinmeubelen in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!