Tuinbanken

De fraaie, duurzame en handgemaakte tuintafels van Solid Outdoor

Bij zo’n mooie Solid Outdoor tuintafel hoort natuurlijk een bijpassende bank. Wij kunnen tuinbanken met en zonder rugleuning leveren. U bepaalt helemaal zelf of u kiest voor een actieve houding op een bank zonder rugleuning of voor een bank waarop u lekker kunt uitrusten dankzij de ruggensteun. Met de bank zonder rugleuning krijgt dit zitmeubel de uitstraling van een picknickbank. De houtsoort kunt u laten aansluiten op de tuintafel of u kunt juist voor een totaal andere houtsoort kiezen die qua kleur contrasteert met de tafel. Voorbeelden van houtsoorten waar wij mee werken zijn Cumaru, Angelim vermehlo, Massaranduba en Louro preto. Meer informatie over ons hout vindt u op de pagina ‘houtsoorten‘.

Lang genieten van uw Solid Outdoor tuinbank

De hardhoutsoorten die wij gebruiken gaan minimaal 25 jaar mee. Van nature vergrijst het hout. Wanneer u het hout jaarlijks reinigt en behandelt met houtolie blijft de oorspronkelijke kleur behouden en verlengt u de levensduur. Onze tuinbanken hebben, net als de tuintafels, een stevige staalconstructie als basis. Dit staal is verzinkt, zodat het roestbestendig is en jarenlang buiten kan staan. De strakke lijnen van de stalen constructie, in combinatie met de geschaafd hardhouten planken, benadrukken de uitstraling van uw buitenruimte. Doordat u de keuze heeft uit verschillende houtsoorten kunt u de tuinbank laten aansluiten op de kleuren die al in uw buitenruimte aanwezig zijn.

Solid Outdoor custom built tuinbank

Custom built tuinbank

Solid Outdoor custom built tuintafel en bank

Custom built tuinbank en tafel

Solid Outdoor custom built tuinbanken

Custom built tuinbanken

Ook voor zakelijk gebruik

De stevige constructie van onze tuinbanken maakt de banken heel geschikt voor zakelijk gebruik. Onze tuinbanken worden bijvoorbeeld gebruikt op de terrassen van cafetaria en restaurants. Dankzij het degelijke hout kunnen de banken het hele jaar buiten blijven staan en gaan ze toch jarenlang mee. De tuinbanken van Solid Outdoor krijgen nog meer uitstraling door ze te combineren met onze andere producten. Tuinbank ‘Roma’ pas perfect bij tuintafel ‘Roma‘ en heeft dezelfde robuuste kwaliteit. Met plantenbakken en boombakken creëert u extra sfeer. En wilt u een ruimte afschermen of juist zorgen voor meer intimiteit? Dan zijn de Solid Outdoor afscheidingsbakken met hoge planten een handige én fraaie oplossing.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinbanken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze tuinbanken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!