Onze tuinmeubelen

De prachtige, handgemaakte en zeer duurzame tuinmeubelen van Solid Outdoor

Lekker buiten de krant lezen, met collega’s de lunch gebruiken, met het gezin een spelletje doen of onder het genot van een glas wijn uitgebreid de dag doornemen met vrienden. Het kan allemaal met onze robuuste houten tuinmeubels. Onze meubels zorgen direct voor een gezellige sfeer in uw tuin thuis, uw bedrijfstuin, uw terras of op uw dakterras. De producten van Solid Outdoor worden uitsluitend gemaakt van duurzame, geschaafde hardhoutsoorten met het FSC-keurmerk. Deze houtsoorten hebben van nature warme kleuren die voor een mooie ambiance zorgen.Wat denkt u bijvoorbeeld van Cumaru, Angelim vermehlo, Massaranduba en Louro preto? De eerste houtsoorten hebben een rode ondertoon en Louro preto is een blankere houtsoort. Daarnaast maken wij ook tuinmeubelen van Douglas.

Heel lang genieten van uw tuinmeubelen

Als u kiest voor Solid Outdoor dan kiest u voor heel lang genieten. De hardhoutsoorten die wij gebruiken, gaan minimaal 25 jaar mee. Van nature vergrijst het hout. Wanneer u het jaarlijks reinigt en behandelt met houtolie blijft de kleur behouden en verlengt u de levensduur. Een kwestie van smaak! Onze tuinmeubels hebben een stevige staalconstructie als basis. Dit staal is verzinkt, zodat het roestbestendig is en jarenlang buiten kan staan. De strakke lijnen van de stalen constructie in combinatie met de strak en fraai geschaafde hardhouten planken benadrukken de uitstraling. Door de houtkeuze kunt u de tuinmeubelen bovendien laten aansluiten op het hout dat eventueel al in uw tuin of op uw terras aanwezig is.

Solid Outdoor statafel en barkrukken

Custom built statafel en barkrukken

Solid Outdoor custom built tuintafel en bank

Custom built tafel en bank

Solid Outdoor tuinbank

Custom built tuinbank

Ook voor bedrijven

De stevige constructie van de tuinmeubelen van Solid Outdoor maakt de tafels en banken heel geschikt voor professioneel, zakelijk gebruik. Onze tuintafels worden bijvoorbeeld veel gebruikt op de terrassen van cafetaria. Onze producten zijn ook in bedrijfstuinen of op dakterrassen te vinden waar personeel er aan kan pauzeren. De meubels van Solid Outdoor krijgen nog meer uitstraling door ze te combineren met onze andere producten, zoals onze plantenbakken, boombakken of afscheidingsbakken.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinmeubelen waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze producten in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!