Plantenbak ‘Kubus Plus’

De sfeervolle, handgemaakte bloemen- en plantenbak 'Kubus Plus' van Solid Outdoor

Robuust en toch elegant en passend bij veel stijlen. Onze hardhouten plantenbak model ‘Kubus Plus’ is aan de bovenzijde mooi afgewerkt met een strakke houten lijst welke zorgt voor een fraaie finishing touch. In deze houten bakken komen bloemen, siergrassen en vaste planten helemaal tot hun recht. Wij kunnen de ‘Kubus Plus’ voor u vervaardigen in diverse afmetingen en van diverse hardhoutsoorten. Ook is het mogelijk om de plantenbakken custom made te laten maken. Wilt u de ‘Kubus Plus’ eenvoudig kunnen verplaatsen? Vraag ons dan naar de stevige bokwielen die wij voor u onder de plantenbak kunnen bevestigen. U kunt de bak dan gemakkelijk heen-en-weer rijden.

Formaten en bijzonderheden plantenbak 'Kubus Plus'

Bloemen- en plantenbak ‘Kubus Plus’ is in onderstaande standaardmaten verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Naast de breedte van 50 cm kunnen wij deze bloemen- en plantenbak ook in andere breedtes voor u maken. Heeft u een voorkeur voor een afwijkend formaat? Laat dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

  • 50 x 50 x 45
  • 70 x 70 x 73
  • 80 x 80 x 87
  • 100 x 100 x 101

Houtsoorten

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de de bloemen- en plantenbak ‘Kubus Plus’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit bloemen- en plantenbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!