Plantenbakken

De handgemaakte, sfeervolle bloemen- en plantenbakken van Solid Outdoor

Met de solide hardhouten bloemen- en plantenbakken van Solid Outdoor kunt u ook op de bestrate delen van uw tuin of terrein kleur en sfeer creëren. Vul de hardhouten Kubus Plus bijvoorbeeld met staande planten en laat hangplanten over de randen hangen voor een speels en luxueus effect. Of kies juist voor de Solidcube Z. Deze hardhouten plantenbak met een zichtbaar frame van verzinkt staal past prachtig in een omgeving die strakker van vorm is. Vaste planten zoals siergrassen staan heel fraai in dit type plantenbak.

Solid Outdoor plantenbak

Standaard bloemen- en plantenbak

Solid Outdoor custom made plantenbak

Plantenbak 'Solid Fence'

Solid Outdoor custom made plantenbak

Custom built tapse plantenbak

Handgemaakte bloemen- en plantenbakken van het beste hardhout

Solid Outdoor werkt altijd met geschaafd hardhout met FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat voor elke omgezaagde boom een nieuwe boom wordt teruggeplant. Op deze manier helpen we mee de bossen in stand te houden. Hardhout is er in vele variëteiten. Solid Outdoor werkt vooral met de wat rodere hardhoutsoorten Cumaru, Angelim vermehlo en Massaranduba. De houtsoort Louro preto is wat blanker van kleur. Onze hardhoutsoorten zijn sterk en gaan minimaal 25 jaar mee. Bovendien gebruiken wij kwalitatief hoogstaand bevestigingsmateriaal van RVS. Het is zelfs mogelijk om het staal te laten poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit bloemen- en plantenbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bloemen- en plantenbakken in standaard maten maar vinden het een enorm leuke uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!