Boombak ‘Solidcube Z’

De duurzame, handgemaakte boombak 'Solidcube Z' van Solid Outdoor

Onze ‘Solidcube Z’ is zowel als bloemen- en plantenbak als boombak verkrijgbaar. Stoer, robuust en met een knipoog naar de industriële woontrend. De ‘Solidcube Z’ heeft een frame van verzinkt staal en is afgewerkt met FSC-gecertificeerd, geschaafd hardhout. Dit hardhout is oersterk, enorm duurzaam en heeft een levensduur van tenminste 25 jaar. U kunt het frame van de ‘Solidcube Z’ zowel verzinkt als gepoedercoat bestellen. Wanneer u het staal wilt laten poedercoaten, kunt u kiezen uit de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs. Omdat boombakken erg zwaar kunnen worden voeren wij de bakken op verzoek uit met vier solide bokwielen. Twee wielen zijn dan met een rem uitgevoerd waardoor de boombak stevig op haar plaats blijft staan.

Formaten en bijzonderheden boombak 'Solidcube Z'

Boombak ‘Solidcube Z’ is in onderstaande standaardmaten verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Naast de breedte van 77 cm kunnen wij deze boombak ook in andere breedtes voor u maken. Heeft u een voorkeur voor een afwijkend formaat? Laat dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

  • 77 x 77 x 77
  • 125 x 125 x 80

Houtsoorten

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de de boombak ‘Solidcube Z’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit boombakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze boombakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!