Boombak ‘Kubus Plus’

De sfeervolle, handgemaakte boombak 'Kubus Plus' van Solid Outdoor

De ‘Kubus Plus’ van Solid Outdoor is als bloemen- en plantenbak en als boombak verkrijgbaar. Door de bakken te combineren, kunt u uw tuin, oprit of bedrijfsterrein een fraaie, uniforme uitstraling geven. De boombakken geven u de mogelijkheid om hoogte aan te brengen in uw buitenruimte. De ‘Kubus Plus’ boombak is heel geschikt voor olijf- of vijgenbomen. Ook kunt u er kleine fruitbomen in planten.

Formaten en bijzonderheden boombak 'Kubus Plus'

Boombak ‘Kubus Plus’ is in onderstaande standaardmaten verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Naast de breedte van 50 cm kunnen wij deze boombak ook in andere breedtes voor u maken. Heeft u een voorkeur voor een afwijkend formaat? Laat dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

  • 50 x 50 x 45
  • 70 x 70 x 73
  • 80 x 80 x 87
  • 100 x 100 x 101

Houtsoorten en bokwielen

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de de boombak ‘Kubus Plus’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘. Boombakken kunnen erg zwaar worden. Het is daarom verstandig bokwielen door ons te laten bevestigen. Twee wielen worden uitgevoerd met een rem waardoor de boombak stevig op haar plaats blijft staan.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit boombakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!