Boombakken

De handgemaakte, duurzame, sfeervolle boombakken van Solid Outdoor

Een tuin, bedrijfsterrein of horecaplein kan snel veel meer sfeer krijgen door er hoogte in aan te brengen. Met de boombakken van Solid Outdoor kunt u dit op een fraaie manier doen. De boombakken staan prachtig bij een oprit, een vijver, bij de ingang van een pand of op een andere in het oog springende plaats. De boombakken van Solid Outdoor zijn heel geschikt voor olijf- of vijgenbomen en kleine fruitbomen. De combinatie van het prachtige, geschaafde FSC-gecertificeerde hardhout welke wij gebruiken en de natuurlijke uitstraling van bomen zorgen voor een luxe uitstraling.

Handgemaakte, hardhouten boombakken van Solid Outdoor

Custom built boombak

Handgemaakte, hardhouten boombakken van Solid Outdoor

Custom built boombak

Handgemaakte bloemen- en plantenbakken van het beste hardhout

Solid Outdoor werkt altijd met geschaafd hardhout met FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat voor elke omgezaagde boom een nieuwe boom wordt teruggeplant. Op deze manier helpen we mee de bossen in stand te houden. Hardhout is er in vele variëteiten. Solid Outdoor werkt vooral met de wat rodere hardhoutsoorten Cumaru, Angelim vermehlo en Massaranduba. De houtsoort Louro preto is wat blanker van kleur. Onze hardhoutsoorten zijn sterk en gaan minimaal 25 jaar mee. Bovendien gebruiken wij kwalitatief hoogstaand bevestigingsmateriaal van RVS. Het is zelfs mogelijk om het staal te laten poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Bokwielen voor een flexibele plaatsing

Solid Outdoor kan de boombakken ook leveren met stevige bokwielen. Hierdoor kunt u de bakken overal neerzetten en makkelijk verrijden. Een uitkomst als u uw terras moet reinigen. Maar u kunt uw terras ook op een makkelijke manier een ander uiterlijk geven. Steeds weer.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit boombakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bakken in standaard maten maar vinden het een enorm leuke uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!