Afscheidingsbak ‘Solidfence Z’

De handgemaakte afscheidingsbak 'Solidfence Z' van Solid Outdoor

Onze afscheidingsbak ‘Solidfence Z’ heeft een strak ontwerp en past perfect in modern vormgegeven tuinen en bedrijfsterreinen. Het frame van verzinkt staal zorgt voor een industriële sfeer en combineert prachtig bij de lijnen van ons geschaafde FSC-gecertificeerde hardhout. Met de ‘Solidfence Z’ kunt u uw terras een intiemere sfeer geven. Ook is deze afscheidingsbak heel geschikt om paden op uw bedrijfsterrein te markeren of hoekjes te creëren, zoals op een horecaplein. U kunt er ook voor kiezen het frame van verzinkt staal te laten poedercoaten. Dat kan in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Formaten en bijzonderheden afscheidingsbak 'Solidfence Z'

Afscheidingsbak ‘Solidfence Z’ is in onderstaande standaardmaat verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Heeft u een voorkeur voor een afwijkend formaat? Laat dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte, we maken onze tuinmeubelen graag voor u op maat.

  • 125 x 48 x 60

Houtsoorten en bokwielen

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de de afscheidingsbak ‘Solidfence Z’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘. Een voordeel van afscheidingsbakken is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Als u een grote bak bestelt is het handig om daaronder bokwielen door ons te laten monteren. Afhankelijk van het formaat bak zijn dit 4 of 6 wielen. Twee bokwielen hebben een rem waarmee de bak stevig op z’n plek blijft staan. Voor de montage gebruiken wij hoogwaardig, RVS bevestigingsmateriaal. De schroef- en verbindingspunten zijn niet zichtbaar. Hierdoor krijgt de ‘Solidfence Z’ een nog strakker uiterlijk.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit afscheidingsbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom built aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!