Afscheidingsbak ‘Fence Plus’

De sfeervolle, handgemaakte afscheidingsbak 'Fence Plus' van Solid Outdoor

Met afscheidingsbak ‘Fence Plus’ van Solid Outdoor maakt u uw terras in een handomdraai gezelliger en intiemer. Door in de bak hogere planten te zetten, creëert u sfeer én zorgt u dat u uit het zicht zit van bijvoorbeeld voorbijgangers. Of buren. Ook voor bedrijven is de ‘Fence Plus’ heel geschikt. Met de bakken kunt u rustige plakken creëren, wandelpaden uitzetten en u kunt het terrein een vriendelijker sfeer geven. Het verschil met afscheidingsbak ‘Fence’ is de fraaie afwerking met een decoratieve hardhouten lijst.

Formaten en bijzonderheden afscheidingsbak 'Fence Plus'

Afscheidingsbak ‘Fence Plus’ is in onderstaande standaardmaten verkrijgbaar (lengte x breedte x hoogte). Naast de breedte van 100 cm kunnen wij deze afscheidingsbak ook in andere breedtes voor u maken. Heeft u een voorkeur voor een afwijkend formaat? Laat dit dan weten op het aanvraagformulier voor een vrijblijvende offerte.

  • 100 x 50 x 47
  • 120 x 50 x 47
  • 150 x 50 x 47
  • 200 x 50 x 47
  • 150 x 60 x 61
  • 200 x 60 x 61

Houtsoorten en bokwielen

Net zoals bij al onze tuinmeubelen kunnen wij de de afscheidingsbak ‘Fence Plus’ ook in andere FSC-gecertificeerde soorten geschaafd hardhout voor u maken. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘houtsoorten‘. Een voordeel van afscheidingsbakken is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Als u een grote bak bestelt is het handig om daaronder bokwielen door ons te laten monteren. Afhankelijk van het formaat bak zijn dit 4 of 6 wielen. Twee bokwielen hebben een rem waarmee de bak stevig op z’n plek blijft staan.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit afscheidingsbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze bakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!