Afscheidingsbakken

De handgemaakte, sfeervolle afscheidingsbakken van Solid Outdoor

Op een terras kunnen met de handgemaakte, hardhouten afscheidingsbakken van Solid Outdoor intieme hoekjes worden gecreëerd. De Fence Plus en de Solidfence zijn smalle, lange plantenbakken die u bijvoorbeeld kunt vullen met hogere planten, zoals smalle coniferen of klimplanten tegen een trellisrek. Door meerdere scheidingsbakken naast elkaar te plaatsen kunt u een gezellige hoek creëren. De Fence Plus kan bovendien als windvanger fungeren. We kunnen onze afscheidingsbakken ook met sterke bokwielen leveren. Die zorgen ervoor dat u de zware bakken makkelijk kunt verplaatsen. Zo krijgt u telkens weer een heel ander terras.

Solid Outdoor afscheidingsbak

Afscheidingsbak 'Fence Plus'

Solid Outdoor afscheidingsbak

Custom build afscheidingsbak

Solid Outdoor afscheidingsbak

Afscheidingsbak 'Fence'

Handgemaakte afscheidingsbakken van het beste hardhout

Solid Outdoor werkt altijd met geschaafd hardhout met FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat voor elke omgezaagde boom een nieuwe boom wordt teruggeplant. Op deze manier helpen we mee de bossen in stand te houden. Hardhout is er in vele variëteiten. Wij werken vooral met de wat rodere hardhoutsoorten Cumaru, Angelim vermehlo en Massaranduba. De houtsoort Louro preto is wat blanker van kleur. Onze hardhoutsoorten zijn sterk en gaan minimaal 25 jaar mee. Bovendien gebruiken wij kwalitatief hoogstaand bevestigingsmateriaal van RVS. Het is zelfs mogelijk om het staal te laten poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit afscheidingsbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze afscheidingsbakken in standaard maten maar vinden het een enorm leuke uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Poedercoaten in kleur

Naar uw wens kunnen wij onze stalen frames poedercoaten in de RAL-kleuren zwart, wit, antraciet en grijs.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!