Onze tuinbakken

De prachtige, handgemaakte en zeer duurzame tuinmeubelen van Solid Outdoor

In sfeervolle buitenruimtes voelen mensen zich prettiger en meer ontspannen. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan mooie tuinen en aansprekende bedrijfsterreinen. Wilt u van uw eigen tuin een sfeervolle oase maken of begrijpt u dat een aantrekkelijk bedrijfsterrein uw klanten positief kan stemmen? Wij maken het u graag gemakkelijk. Met onze handgemaakt, hardhouten plantenbakken, boombakken en tuinafscheidingen kunt u uw tuin, bedrijfstuin, terras of dakterras eenvoudig meer sfeer en cachet geven.

Handgemaakte tuinbakken van het beste hardhout

Solid Outdoor werkt altijd met geschaafd hardhout met FSC-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat voor elke omgezaagde boom een nieuwe boom wordt teruggeplant. Op deze manier helpen we mee de bossen in stand te houden. Hardhout is er in vele variëteiten. Solid Outdoor werkt vooral met de wat rodere hardhoutsoorten Cumaru, Angelim vermehlo en Massaranduba. De houtsoort Louro preto is wat blanker van kleur. Onze hardhoutsoorten zijn sterk en gaan minimaal 25 jaar mee. Bovendien gebruiken wij kwalitatief hoogstaand bevestigingsmateriaal van RVS.

Solid Outdoor boombak

Boombak 'Kubus Plus'

Solid Outdoor plantenbak

Standaard plantenbak

Ook maatwerk

Het assortiment plantenbakken, boombakken en tuinafscheidingen van Solid Outdoor bestaat uit standaard maten. Maar het is altijd mogelijk om uw tuinbakken door ons op maat te laten maken. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook wanneer u een specifieke houtsoort wenst of een product op het oog heeft dat niet op onze website staat. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat u het mooiste en beste product krijgt.

De mensen van Solid Outdoor gaan met veel passie en vakmanschap voor u aan de slag. We maken topkwaliteit tuinbakken waar u heel lang plezier van zult hebben. We leveren onze tuinbakken in standaard maten maar vinden het een fantastische uitdaging als we onze producten custom made aan uw wensen mogen aanpassen. Er is bij Solid Outdoor heel veel mogelijk. Heeft u nog resterende vragen? Via het formulier op de contactpagina kunt u contact opnemen. We helpen u graag verder. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan met behulp van het offerteformulier. U krijgt altijd snel een reactie terug!

Vakwerk in maatwerk

Vakwerk in standaardmaten en custom built tuinmeubelen. Heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact op!

Sfeervolle tuinmeubelen

We gebruiken de beste kwaliteit FSC-gecertificeerd hardhout welke te krijgen is. U kunt kiezen uit vele soorten.

Uw wensen staan centraal

Wij creëren uw ideeën. Wij stemmen onze producten af op uw specifieke wensen. Van houtsoort tot kleur.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ons topkwaliteit hardhout gaat minimaal 25 jaar mee. Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Ook voor bedrijven

Terrassen van restaurants en cafetaria, kantoortuinen of dakterrassen..., u vind onze tuinmeubelen overal!